2013年10月9日星期三

Naturlige måder at afslutte Dialyse og Reverse nyresvigt i HSPN

En person med nyresvigt og HSPN kan undre, hvordan han kan ende dialyse ved naturlige måder . Forslagene i den følgende artikel vil hjælpe dig med at opnå dette. Læs videre for at finde mere information eller kontakt vores online læge for gratis hjælp .


Andre end en permanent kur mod nyresvigt i HSPN kan dialyse kun erstatte en del af normale opgaver i nyrerne , såsom filtrering affaldsprodukter fra blodet. Selv på denne behandling , vil patienternes sygdom stadig forværres hele tiden . Mens , er der bedre middel til at afslutte Dialyse og omvendt nyreskader ? Svaret er "ja" . Behandlingen er kendt som Blood Pollution Therapy.

Som en naturlig og holistisk behandling for nyresvigt i HSPN kan Blood Pollution Therapy medvirke til at reducere hyppigheden af ​​dialyse eller hjælpe patienter slippe af dialyse. Hvis du gerne vil vide, om din situation er egnet til at få denne effektive behandling , er du velkommen til at kontakte os.

Behandlingsprocessen of Blood Pollution Therapy primært omfatter to dele:

1 ) Blod rensningsmetoder såsom hæmofiltrering , hæmoperfusion , plasma udveksling, osv. er selektivt vedtaget for at rydde op både de små og store molekylære toksiner ;

2 ) Kinesisk urtemedicin , medicineret bad, akupunktur osv. kan hjælpe med at reparere de beskadigede nyrer og forbedre nyrefunktionen. Så længe nyrefunktionen fremmes til over 15 % , kan dialyse undgås.

Det skal bemærkes, at tidlig under behandling er nøglen til at afslutte dialyse i nyresvigt og HSPN . Tal med din læge for mere individualiserede forslag eller læg en besked i nedenstående for at få gratis hjælp fra vores nyre læge. Pas venligst !


Leave a message

Name:

Country:

Email:

phone Number:

skype:

Whatsapp:

Viber:

Disease Description:

Online Doctor

Active Forum Topics